همه چیز درباره اعصاب و روان

همه چیز درباره بیماری های اعصاب و روان و راههای درمان آنها ( نکته مهم: مطالب تنها جنبه اطلاع رسانی دارد و توصیه پزشکی تلقی نمی شوند)

همه چیز درباره اعصاب و روان

همه چیز درباره بیماری های اعصاب و روان و راههای درمان آنها ( نکته مهم: مطالب تنها جنبه اطلاع رسانی دارد و توصیه پزشکی تلقی نمی شوند)

درمان اسکیزوفرنی با داروهای گیاهی

نتیجه تصویری برای درمان اسکیزوفرنی باگیاهان دارویی

اسکیزوفرنی یک اختلال مغزی مزمن است، که می‌تواند باعث به وجود آمدن علائم بسیاری شود، مانند پارانویا، توهم، کژانگاری و سایر مشکلات شناختی. طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، اسکیزوفرنی امروزه ۲۱ میلیون نفر را در سرتاسر جهان به خود مبتلا کرده است. تا زمانی که این بیماری در شما تشخیص داده نشود به وجود آن پی نخواهید برد. راهی برای پیشگیری یا درمان اسکیزوفرنی وجود ندارد، اما می‌توانید علائم آن را کنترل کنید. این مقاله بهترین راه‌های خانگی و طبیعی و بدون داروی درمان اسکیزوفرنی را توصیف می‌کند.

روش طبیعی درمان اسکیزوفرنی بدون استفاده از دارو

آنچه در ادامه فهرست می‌شود بعضی از درمان‌های طبیعی است که به واسطه‌ی آن‌ها می‌توانید علائم اسکیزوفرنی را مدیریت و از بدتر شدن این ناراحتی جلوگیری کنید.

  

۱. بابونه

بابونه ممکن است به مبارزه با علائم اضطراب و استرس کمک کند. طبق مطالعه‌ای در ۲۰۱۶ بابونه برای کاهش مشکلات مربوط به کیفیت خواب و افسردگی مفید است. بنابراین، راهی مفید برای کنترل مشکل اسکیزوفرنی به حساب می‌آید.

مواد لازم:– یک قاشق چایخوری بابونه‌ی خشک شده– یک فنجان آب

دستورالعمل:

– بابونه‌ی خشک شده را به آب اضافه کنید– به مدت چند دقیقه آن را بجوشانید– اجاق گاز را خاموش کنید– بگذارید چای به مدت تقریبا ده دقیقه خیس بخورد و آن را صاف کنید– چای بابونه‌ی داغ را مصرف کنید– برای رهایی سریع، این چای را دو بار در روز بنوشید

نکته‌ی احتیاطی این روش طبیعی درمان اسکیزوفرنی

اگر داروهای رقیق کننده‌ی خون مصرف می‌کنید، از استفاده‌ی چای بابونه پرهیز کنید چون این گیاه خودش یک رقیق کننده‌ی خون طبیعی است.

۲. کاوا

کاوا کاوا به خاطر خواص آرامبخش‌اش معروف است. گفته می‌شود این گیاه سطح نیک‌بود، روحیه و رضایت‌مندی را بالا می‌برد. در مطالعه‌ای نشان داده شده است کاوا کاوا درمانی ایده‌آل برای معالجه‌ی مشکلاتی مانند اضطراب، بی‌خوابی، و اختلالات عصبی مربوطه است. بنابراین، انتخابی عالی برای مقابله با علائم اسکیزوفرنی به شمار می‌آید.

مواد لازم:– کاوای پودر شده یک قاشق غذاخوری– یک لیوان آب

دستورالعمل:– فقط کافی است پودر کاوا را به آب اضافه کنید.– این‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه خوب هم بزنید.– هر ریشه‌ی کاوایی که در محلول مانده است را بردارید.

– از این جوشانده بنوشید– یک بار در روز یا طبق نظر پزشک‌تان از آن مصرف کنید.

نکته‌ی احتیاطی این روش طبیعی درمان اسکیزوفرنی

کاوا ممکن است با داروهای دیگر تداخل داشته باشد، بنابراین باید پیش از مصرف آن با پزشک مشورت کنید.

۳. گیلاس زمستانی

گیلاس زمستانی ممکن است به کنترل علائم منفی و عمومی مربوط به اسکیزوفرنی به لطف ویژگی‌های ضد التهابی و ایمن‌سازی کمک کند.

مواد لازم:– مکمل گیلاس زمستانی – ۲۵۰ تا ۵۰۰ میلی گرم

دستورالعمل:– هر روز حدود ۲۵۰ تا ۵۰ میلی گرم مکمل گیلاس زمستانی مصرف کنید– برای اطلاع از دوز مصرفی مناسب با پزشک مشورت کنید

– می‌توانید یک تا سه بار در روز از آن مصرف کنید

نکته‌ی احتیاطی این روش طبیعی درمان اسکیزوفرنی

زنان باردار باید از مصرف گیلاس زمستانی اجتناب کنند چون ممکن است باعث زایمان زودرس شود.

۴. ویتامین‌ها

ویتامین‌های B مانند B9 و B12 و ویتامین D در کنترل اسکیزوفرنی نقش مهمی ایفا می‌کنند. گروه غیر انتفاعی Food for the Brain اشاره می‌کند آدم‌هایی که اسکیزوفرنی دارند سطح ویتامین B9 پایینی دارند. در نتیجه، افزایش مصرف این ویتامین‌ها می‌تواند به جلوگیری از علائم این بیماری تا حدود زیادی کمک کند. ویتامین‌های B9 و B12 در پنیر، زرده‌ی تخم مرغ، بروکلی، ماهی، آووکادو، تخم مرغ، و گوشت مرغ فراوان است. می‌توانید از مکمل‌های این وتامین‌ها نیز مصرف کنید البته بعد از مشورت با پزشک.

۵. امگا-۳ (روغن ماهی)

اسیدهای چرب امگا ۳ در تسکین مشکلات و علائم مربوط به اسکیزوفرنی مفید هستند. به علاوه، برای بهبود جنبه‌های رفتاری و کاهش علایم شناختی بی‌نظیرند. آن‌ها همچنین التهاب بدن را کم می‌کنند که ممکن است نقش مهمی در زمینه‌های بسیاری از بیماری‌های ذهنی من جمله اسکیزوفرنی ایفا کند. مطابق یکی از پژوهش‌های انجام شده، کسانی که مکمل‌ها روغن ماهی مصرف می‌کنند کمتر مستعد ابتلا به اسکیزوفرنی هستند.

مواد لازم:

– مکمل‌های امگا ۳ – ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ میلی گرم

دستورالعمل:

– هر روز حدود ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ میلی گرم مکمل امگا ۳ مصرف کنید. پیش از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

– همچنین می‌توانید خوراکی‌های سرشار از امگا ۳ مانند ماهی چرب، گردو، تخم کتان و دانه‌ی چیا مصرف کنید.

۶. هل سبز

هل سبز ممکن است روی سیستم عصبی کار کند و شایع است که خواص درمان کننده و شفابخشی دارد. به علاوه، درمانی محبوب برای معالجه‌ی اضطراب است. مهم‌تر آن که، می‌تواند به پیشگیری از علائم اسکیزوفرنی مانند توهم و گژانگاری‌هایی که به اضطراب منجر می‌شود کمک می‌کند.

مواد لازم:– هل‌های سبز خرد شده – ۲ تا ۳ عدد– یک فنجان آب– عسل یا شکر

دستورالعمل:

– هل‌های خرد شده را به آب اضافه کنید– آن را در یک ظرف بجوشانید– بعد از جوشاندن آب بکشید– بعد از آنکه کمی خنک شد کمی شکر یا عسل به چای اضافه کنید

– از نوشیدن چای لذت ببرید

– آن را دو بار در روز بنوشید تا شاهد نتایج چشمگیری باشید.

نکته‌ی احتیاطی این روش طبیعی درمان اسکیزوفرنی

زنان باردار و مادران شیرده باید از استفاده‌ی هل اجتناب کنند. کسانی که از سنگ صفرا رنج می‌برند نباید این داروی‌ گیاهی را به شکل خام مصرف کنند.

۷. برگ‌های ریحان مقدس

ریحان مقدس یک آنتی اکسیدان قدرتمند است و درمان مغز را تسریع می‌کند. به علاوه حاوی خواص استرس‌کاهی و تقویت قدرت شناختی هم هست که آن را به درمانی کارآمد برای اسکیزوفرنی تبدیل می‌کند. مصرف چای برگ ریحان مقدس می‌تواند علائم اسکیزوفرنی را با تحریک عملکرد سالم مغز کاهش دهد.

مواد لازم:– برگ ریحان مقدس ۱۲ عدد– آب یک فنجان

دستورالعمل:

– آب و برگ‌های ریحان را درون یک قابلمه بریزید.– آن را به مدت پنج دقیقه بجوشانید– گاز را خاموش کنید– بگذارید چای به مدت پنج دقیقه‌ی دیگر خیس بخورد

– چای را صاف کنید و بنوشید

– شما می‌توانید از نوشیدن این چای یک یا دو بار در روز لذت ببرید.

نکته‌ی احتیاطی این روش طبیعی درمان اسکیزوفرنی

کسانی که از داروهای رقیق کننده‌ی خون مانند هپارین و وارفارین استفاده می‌کنند باید مصرف چای ریحان را محدود کنند.

۸. آمله (انگور فرنگی هندی)

آمله تقویت کننده‌ی سیستم ایمنی و آنتی اکسیدانی طبیعی است که می‌تواند به شما در مبارزه با بیماری‌های شناختی مانند اسکیزوفرنی کمک و عملکرد مغزتان را تقویت کند.

مواد لازم:– آمله ۲ تا ۳ عدد

دستورالعمل:

– هر روز آمله بخورید

– می‌توانید آن را با فواصل منظم مصرف کنید

۹. پودر شیرین بیان

پودر شیرین بیان برای تقویت توانایی‌های شناختی افراد مانند یادگیری و حافظه مفید است. بنابراین، این گیاه را می‌توان برای کاهش علائم شناختی اسکیزوفرنی استفاده کرد. علاوه بر آن، می‌تواند به تنظیم عملکرد مغز و کاهش استرس و اضطراب کمک کند.

مواد لازم:– دو قاشق چایخوری پودر شیرین بیان– دو فنجان آب

دستورالعمل:

– پودر شیرین بیان را به آب اضافه کنید

– خوب هم بزنید و مخلوط را در یک قابلمه بجوشانید

– تا زمانی که حجم آن به نصف مقدار اولیه می‌رسد به جوشاندن ادامه دهید

– آن را صاف کنید و بگذارید کمی خنک شود

– محلول شیرین بیان را بنوشید

– برای دستیابی به نتایج بهینه، این چای را هر روز صبح با شکم خالی مصرف کنید. بگذارید بدن‌تان آن را گوارش کند و حدود یک ساعت بعد صبحانه بخورید.

نکته‌ی احتیاطی این روش طبیعی درمان اسکیزوفرنی

در طول دوران بارداری، مصرف بالای شیرین بیان ممکن است خطر زایمان زودرس را افزایش دهد. اگر از بیماری قلبی رنج می‌برید، شیرین بیان مصرف نکنید.

۱۰. هویج

هویج سرشار از نیاسین یا ویتامین B3 یا نیکوتینیک اسید است. نیاسین به کاهش علائم اضطراب و افسردگی در عین بهبود توانایی‌های شناختی افراد مبتلا به اسکیزوفرنی کمک می‌کند.

مواد لازم:– یک یا دو عدد هویج

دستورالعمل:

– هر روز هویج بخورید

– می‌توانید آب هویج را نیز مصرف کنید

– یا اینکه آن‌ را به غذاها یا سالادهای محبو‌ب‌تان اضافه کنید.

نکته‌ی احتیاطی این روش طبیعی درمان اسکیزوفرنی

کسانی که دیابت، قند خون پایین، مشکلات هورمونی، و مشکلات روده دارند باید پیش از مصرف هویج با پزشک‌شان مشورت کنند چون ممکن است هویج با چنین بیماری‌هایی تداخل داشته باشد.

۱۱. براهمی

براهمی ممکن است به تقویت توانایی‌های شناختی و بهبود علائم مثبت اسکیزوفرنی کمک کند. به علاوه، برای کنترل علائم اضطراب و افسردگی عالی است.

مواد لازم:– ۵۰۰ میلی گرم مکمل براهمی

دستورالعمل:

– روزانه مکمل براهمی مصرف کنید– بیش از یک بار در روز مصرف نکنید

نکته‌ی احتیاطی این روش طبیعی درمان اسکیزوفرنی

همیشه پیش از مصرف هر مکملی برای اسکیزوفرنی با پزشک مشورت کنید.

همه‌ی درمان‌های ذکر شده در این مقاله به شما کمک خواهند کرد تا با اسکیزوفرنی تا حدود زیادی مبارزه کنید. امیدوار هستیم خواندن این مقاله برای شما مفید بوده باشد. تمام موارد ارائه شده در این مقاله جنبه‌ی اطلاع رسانی و هدف آموزشی دارند. ما شدیدا توصیه می‌کنیم برای تعیین آنکه مناسب‌ترین روش و راهکار برای شما کدام است حتما با یک پزشک یا متخصص حوزه‌ی سلامت مشورت کنید و از او نظر بخواهید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.